fbpx

Атестация за направление «Лечение и Wellness в България“

Атестация на мениджърите на туроператорските и турагентски компании за направление «България» по балнеолечебен и СПА туризъм – «Отдых/Leisure 2012“ – Москва

СТИВ-Москва съвместно с Асоциацията на туроператорите в Русия /АТОР/,  Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Български Съюз по балнеология и СПА туризъм /BUBSPA/ организира Атестация на мениджърите на туроператорските и турагентски компании за направление «България» по балнеолечебен и СПА туризъм. Темата на Атестацията, която ще се проведе в рамките на изложениeтo «Отдых/Leisure 2012“ в Москва на 20 септември т.г.,  е «Болгария – страна здоровья».

Руските мениджъри, които успешно издържат изпитния тест, ще получат съответните сертификати за специалисти по този български туристически продукт и ще могат професионално да го предлагат на руския потребител. Атестирането е безплатно за заявилите участие мениджъри и ще се проведе в Москва на 20.09.2012 г. от 10.00 ч. в залата на хотел «Аквариум» /Крокус Експо/.

КИТТ пожелава успех на всички участници!

Резервация и настаняване в хотели в България

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.