fbpx
 

Банско подарява бъфове с купени ски карти за над 900 лева

Брандиран шал тип бъф ще получи всеки, който закупи сезонна или фамилна ски карта, както и Bansko Twenty. Това съобщиха от дружеството Юлен АД, което стопанисва ски лифтовете в най-големия зимен курорт у нас Банско. До края на ноември пасовете се продават на промоционални цени. Сезонната карта за възрастни струва 1300 лева, за студенти, ученици и пенсионери до 75 г. включително – 1200 лева, а за деца от 7 до 12 години включително – 1100 лева.

Картите Bansko Twenty за възрастни струват 900 лева, за студенти, учащи и пенсионери – 850 лева, за деца от 7 до 12 години – 800 лева, а за деца до 7 години и възрастни над 75 години – 20 лева. Фамилните карти могат да бъдат купени и извън промоционалния период като тези за двама родители и дете до 16 години струват 3000 лева, а при всяко следващо дете в семейството сумата се увеличава с 1000 лева.

От Юлен АД обявиха и че „ в края на миналата зима преустановихме работа по независещи нито от вас, нито от нас причини. Тогава обещахме, че в началото на следващия зимен сезон ще предложим компенсация. Дълго мислихме каква да бъде тя и накрая решихме следното:
Всички притежатели на сезонни и фамилни карти за 2019/2020, които сега закупят отново такива за 2020/2021, ще могат да ползват с тях съоръженията в Банско и през лятото на 2021 година!”.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.