fbpx

„Албена Къп“ 2011

Престижният международен турнир по футбол „Албена Къп“ ще се проведе за пети пореден път. Организатори на проявата от 9 до 19 февруари 2011 година са БФС, „БС&Травъл“ и общините Каварна, Варна и Добрич.

Очаква се турнирът да бъде изключително силен, като вече са изпратени покани към младежки национални отбори от Европа и клубове от България и чужбина. Схемата на състезанието предвижда осемте участващи отбора да бъдат разделени в две групи по четири. Те ще играят по системата „всеки срещу всеки“, като победителите в групите ще спорят за трофея, а останалите ще определят останалите места в класирането.

За участие ще бъдат записани първите 8 отбора, които потвърдят участието си пред организаторите на турнира. Графикът на мачовете ще бъде уточнен в средата на януари 2011 година.

източник : Пресслужба на БФС

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.