fbpx

„Душата на океана“ – една подводна разходка

„Душата на океана“ – една подводна разходка

На 9 юли, в мол галерия Бургас се открива официално пътуващата изложба на  National Geographic „Душата на океана“. Експозицията включва 5 пътуващи изложби, които последователно ще гостуват през периода от 2013 година до 2015 година. Първата експозиция ще бъде открита от известния български фотограф Михаил Заимов, известен с уникалните си и неповторими фотографии, улавящи особения колорит на морското дъно.

Паралелно се организира и конкурс за детска рисунка на тема „Остави своя отпечатък“, целта на който е да провокира детското въображение и опазването на природата.

„Душата на океана“ е неповторим фоторазказ за красотата на подводния мир. Разказът се пресъздава чрез специални инсталации: морски тунели, на протежението на които са разположени 50 фотоса и мултимедии с прекрасни гледки от морските дълбини.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.