fbpx
 

Коледен пазар с ледена пързалка откриват в Ракитово

За първи път в Ракитово ще бъде открита ледена пързалка, която ще е част от празничните събития през декември. От общината са предвидили и коледен пазар. Центърът на града ще се превърне в приказно коледно градче с много светлини, музика, греяно вино, мезета, топли напитки и сладки вкусотии. На 1 декември ще бъдат запалени светлините на празничната елха на Ракитово с помощта на малчуганите от местните детски градини.

На 11 декември ще бъде даден старт на ледената пързалка, на която малки и големи ще могат да пробват уменията си да се задържат прави на леда. Тогава ще заработи и Коледния базар. На 17 декември е предвиден празничен концерт на открита сцена. Организаторите посочват, че за посетителите е предвиден специален дрес код: добро настроение, усмивки и вяра в коледни чудеса.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.