fbpx
 

10 фирми и общини рекламират България в Испания

10 частни компании и представители на български общини рекламират България до 27 януари в испанската столица Мадрид. Те са представители на националния щанд по време на световното специализирано изложение FITUR. Сред тях са общините Варна и Велико Търново.

tourist exhibition

Изложбената площ, на която се рекламира страната ни е 100 кв.м. или с 25 на сто по-голяма в сравнение с предходната година. До 25 януари достъпът до изложението е само за професионалисти, след което с оферти за ваканции у нас ще се запознаят и крайните клиенти в Мадрид.

tourist exhibition

Обичайно туристите от Испания търсят у нас посещения, свързани с природа и култура. Интерес имат и към градски пътувания, като се обръща специално внимание на София, Пловдив, Велико Търново, Копривщица и Боженци. Близо 300 000 професионалисти и потенциални туристи посещават изложението в Мадрид.

tourist exhibition
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.