fbpx
 

20 телевизии ще се излъчват Стартовете от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско

Стартовете от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско започващи на 26 и 27 февруари ще се излъчват от общо 20 телевизии. Очакваната аудитория е около 200 млн. зрители. Подготовката за състезанието е вече към края си, но основния проблем остава снега. В последните дни снежната покривка се увеличи значително, но до началото на състезанието остава близо месец. Българската федерация по ски и Организационния комитет за провеждане на състезанието заявиха, че оръдията за изкуствен сняг са подготвени на 100%., а мениджърът на ски зоната Иван Обрейков коментира, че пистите и сега са в отлично състояние.

За посетителите на състезанието, ще се изградят трибуни със седящи места за 5000 души. Цените на билетите ще бъдат : за възрастни – 35 лв. на ден и 20 лв. за деца, 55 лв. за двата старта за възрастни и 30 лв. за ученици. В тази цена влиза и извозването до пистите с лифт кабината или с  микробуси, които ще се движат по пътя от Банско до Бъндеришка поляна.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.