fbpx
 

40 лева за дневна карта в Ски център Осогово

40 лева на ден ще ви струва удоволствието да карате ски или сноуборд в Ски център Осогово край Кюстендил. Еднодневните карти за деца са 30 лева и също дават възможност за ползване на всички налични съоръжение. Ски център Осогово се намира само на 18 километра от Кюстендил и чака своите клиенти с хубаво зимно време, много сняг, обработени писти и евтини ски карти. Това обясни собственикът на ски център Осогово Явор Спиридонов за сайта на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Центърът е член на Сдружение по туризъм-град Кюстендил, което пък е една от 36-те регионални структури на БХРА.

В Осогово любителите на зимните спортове възможност да карат ски или сноуборд по пет различни писти, включително и червени такива. Две от тях са с дължина около километър, а другите три с дължина от около 400-500 метра всяка. Вече работи и нова ски влек – паничка. Ски центърът предлага и възможности за уроци по ски и сноуборд, както и наем на ски екипировка. Основните клиенти на зимната зона са гости от България, Македония и Гърция.

Край зоната можете да отседнете в едно от трите места за настаняване – хотелите „Руен“ и „Три буки“, както и хижа „Осогово“. Тези, които предпочитат да се възползват от спа дестинацията Кюстендил и да се настанят там, ще пътуват до ски зоната само 18 километра по изчистено, достъпно и комфортно трасе, обясни председателят на Сдружение по туризъм-град Кюстендил Станислав Георгиев.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.