fbpx
 

50% отстъпка от Профон за членове на БТК и НБТ

50 на сто отстъпка от Дружеството за колективно управление на сродни права в музиката „Профон“ ще получат всички членове на Българската туристическа камера. Това съобщи председателят на организацията Георги Николов. За целта хотелиери и ресторантьори трябва да пратят уведомително писмо до Профон, че искат да се ползват от договорената отстъпка.

hotel

В следващите пет години от намалението ще могат да се възползват и членовете на Националния борд по туризъм. Очакванията на сектора са, че с постигнатите специални условия, но и с повишаване на контрола, ще се постигне по-добра събираемост на дължимите възнаграждения.

hotel
Post Tags
Сподели статията
Автор

Alehander_Popkonstantinov@dpbweb.com

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.