Кои са 7-те гряха на хотелския сайт

На 29-ти и 30-ти март в Правец се провежда 5-та годишна конференция на Травел Академи. В трите зали на форума се обсъждат настоящите проблеми и предизвикателства през туристическия сектор, тенденциите на бъдещето и възможностите за развитие на хотелиерския сектор. Според близо 200-та участници, това е най-доброто професионално събитие, което дава различничия поглед и предлага нови идеи и полезни контакти за участниците.

hotels

Във форума както всяка година взимат участие не само представители на бизнеса, но и на държавните институции, представители на технологични компании и 30 лектора, които представят тенденциите в сектора. Част от темите на конференцията ще бъдат представени на сайта www.travelbulgaria.news , който е медииен партьнор на събитието. Хотелиерите имаха шанса да научат кои са 7-те основни грешки, които допускат при развитието на интернет страницата си, символично наречени от Димо Желев „смъртни грехове“.

hotels

Основните грешки, допускани при разработването на онлайн идентичност, която хотелите допускат са липсата на цялостна бранд визия, отказ от собствена идентичност, липсата на мобилна версия и на визиуалност, публикуване на неактуална информация или липса на съществена такава за потребителите, неактуални данни, цени и снимки, твърде сложна навигация, която обърква потребителя и загуба на доверие.

hotels

Ако нямате мобилна версия на хотелския си сайт вече не сте актуален за пазара, тъй като единствените нови потребители, които нарастват всяка година са именно тези, по данни на Google, разказа и лекторът Станислав Димитров. Това е тенденцията в световен мащаб, като се очаква през 2020 г. потребителите, които разглеждат страници през мобилни устройства да се изравнят с тези, които ползват лаптоп или стационарен компютър за целта, заяви и Желев.

hotels
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.