fbpx
 

Кои са 7-те гряха на хотелския сайт

На 29-ти и 30-ти март в Правец се провежда 5-та годишна конференция на Травел Академи. В трите зали на форума се обсъждат настоящите проблеми и предизвикателства през туристическия сектор, тенденциите на бъдещето и възможностите за развитие на хотелиерския сектор. Според близо 200-та участници, това е най-доброто професионално събитие, което дава различничия поглед и предлага нови идеи и полезни контакти за участниците.

Във форума както всяка година взимат участие не само представители на бизнеса, но и на държавните институции, представители на технологични компании и 30 лектора, които представят тенденциите в сектора. Част от темите на конференцията ще бъдат представени на сайта www.travelbulgaria.news , който е медииен партьнор на събитието. Хотелиерите имаха шанса да научат кои са 7-те основни грешки, които допускат при развитието на интернет страницата си, символично наречени от Димо Желев „смъртни грехове“.

Основните грешки, допускани при разработването на онлайн идентичност, която хотелите допускат са липсата на цялостна бранд визия, отказ от собствена идентичност, липсата на мобилна версия и на визиуалност, публикуване на неактуална информация или липса на съществена такава за потребителите, неактуални данни, цени и снимки, твърде сложна навигация, която обърква потребителя и загуба на доверие.

Ако нямате мобилна версия на хотелския си сайт вече не сте актуален за пазара, тъй като единствените нови потребители, които нарастват всяка година са именно тези, по данни на Google, разказа и лекторът Станислав Димитров. Това е тенденцията в световен мащаб, като се очаква през 2020 г. потребителите, които разглеждат страници през мобилни устройства да се изравнят с тези, които ползват лаптоп или стационарен компютър за целта, заяви и Желев.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.