fbpx

8-ми Световен фестивал на анимационния филм Варна 2012

8-ми Световен фестивал на анимационния филм Варна 2012

Варна

Варна

8-ото издание на Световния фестивал на анимационния филм ще се проведе в периода 10-15-ти септември 2012 г. във Фестивален и конгресен център – Варна.  Българската публика и гостите на град Варна ще имат възможност да се запознаят с най-интересното и най-актуалното  от  световната анимация.

Освен вече съществуващите категории – Голямата награда на фестивала, Награда на Община Варна, Награда за най-добър късометражен филм, Награда за най-добър телевизионен сериал, Награда за най-добър детски филм, Награда за най-добър студентски филм и Награда на филмовата критика, през тази година за първи път ще бъде връчена и специална Награда за смешен филм на името на Доньо Донев.

Резервация и настаняване в хотели във Варна

Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.