fbpx
 

Акробати и жонгльори смайват в Замъка в Равадиново

На истински цирков спектакъл могат да се насладят посетителите на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново на 24-ти юли. От 19 часа ще започне спектакъла „Кралски бал“ на талантливите артисти от украинския младежки цирк „Юность Киева“. Инициативата за фестивала е на собственика на най-посещаваната родна атракция Георги Тумпалов.

circus castle ravadinovo
circus castle ravadinovo

Акробати, жонгльори, еквилибристи и хора каучук са само част от причината да си подарите това лятно изживяване. Изпълнителите са на възраст между 8 и 15 години и са лауреати на международни състезания и конкурси.  Част от тях вече имат покани за участие в програмата на Цирк дьо Солей и в зимните представления на цирк Балкански. Гостите на замъка ще могат да видят още зрелищни номера, танци, забавляния, както и да се насладят на принцове и принцеси в каляски и на красиви коне

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.