fbpx
 

Допълнителни места във влаковете за Сурва

Допълнителни места във влаковете между София и Перник на 26 и 27 януари осигуряват от „Български държавни железници-Пътнически превози“. Причината е международния кукерски фестивал Сурва, който ще се проведе в Перник. Освен допълнителните места във всички влакове, които се движат между двата града в периода между 8 и 16 часа, от БДЖ пускат и 6 извънредни влака.

Цената на билет за пътуване от София до Перник е 2,30 лв. Притежателите на железопътни карти ползват намаление от крайната цена, като за тези клиенти билетът е на стойност 1,35 лв. Предлагат се и еднодневни карти за неограничено пътуване между София и Перник в рамките на един ден. Цената на една карта е 4 лв.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.