fbpx
 

Аерофлот ще лети целогодишно между Бургас и Москва

Целогодишни полети ще изпълнява руският национален авиопревозвач между летищата на Бургас и Москва. Това съобщиха от българския аерополт. До октомври ще можете да летите между руската столица и българската черноморска перла веки ден. Самолетите на авиокомпанията излитат в 15.55 от Москва и пристигат в Бургас в 19.20 часа местно време. Полетите от Бургас са от 20.30 часа, а пътниците ще пристигат в руската столица в 23.50 часа.

През зимния сезон, от края на октомври полетите ще се изпълняват три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота, със самолети Airbus 320, Boeing и SuperJet. Очаква се новата самолетна линия да превозва 33 000 пътника годишно. Последно руската авиокомпания е изпълнявала полети до българските черноморски летища през 2012 г.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.