fbpx
 

1000 евро ще спечели гост на Албена на 16-ти юли

1000 евро ще спечели един гост на курорта Албена на 16-ти юли. Късметлията ще бъде изтеглен от специална томбола. Наградата се предоставя от Леополд трейдинг. Победителят ще бъде обявен минутир след като 1000 души успеят да счупят рекорда на Гинес, като играят в продългжение на един час на обикновена табла. Това ще се случи от 10 до 11 часа в Спортна зала „Албена“.

За да се подолри рекорда от Леополд трейдинг са поръчали 500 табли специално за целта. Предишният рекорд на Гинес за най-много хора, играещи едновременно табла в продължение на час, е направен в турския град Измир през 2011 г.

Веднага след като бъде постигнат рекорда и изтеглен победителя в томболата, ще започне 7-ят турнир по табла за Купата на Пломари. Състезанието ще започне в 14 часа и в него могат да участват безплатно всички желаещи, които имат навършени 18 г. Финалите на състезанието са от 20 часа в ресторант „Рай“ на плажната алея в Албена.

Наградата за победителя в Купата на Пломари е едноседмична почивка за двама в курорта Албена. Подгласникът му ще спечели 5-дневна ваканция в комплекса за двама. Заелите 3-то и 4-то място пък ще спечелят 3-дневна почивка в Албена за двама.

 

Курорт Албена
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.