fbpx
 

„Ол инклузив лайт” благодарение на хотел „Перелик”

Хотелският комплекс „Перелик” разполага с класически ресторант с 450 места, битово-атракционно заведение със 120 места, италиански ресторант, нощен бар, лоби и апре-ски бар, боулинг зала с 6 писти и билярдна зала и барове към тях. На разположение на гостите са спортен център с бар-басейн, фитнес зала, спа център и закрит плувен басейн – единственият в Пампорово с олимпийски размери.

Офертата на хотел „Перелик” за ски ваканция след новогодишните празници e oт 3 януари до 31 март 2011 г. гостите на този хотел имат възможност да се насладят изцяло на ските, като обядът и следобедната закуска ще им бъдат „изнесени” в ресторант „Малина” на пистите. Ще им бъде осигурен и трансферът от хотела до ски пистите и обратно. Пакетът, който включва нощувка и лифт карта, носи и бонуси – безплатна лифт карта за нощно каране. Така например за 3-дневен престой ще получат 1 нощно каране, за 4 и 5 дни – 2 спускания, за 6 дни – 3 нощни карания, за над 13-дневен пакет бонусът е 7 нощни карания. За всичко това допринася една от новостите в Пампорово а именно четириседалковият лифт до вр.Снежанка, който обслужва любителите на нощното каране.

„Ол инклузив лайт” с включена лифт карта предлага също закуска и вечеря в основния ресторант на хотела, като вечерята е гарнирана с български алкохолни напитки, бира, червено  и бяло вино, безалкохолни, минерална вода, кафе и чай. Този пакет дава право за ползване  на басейн, фитнес и сауна – безплатно. Важно е да се знае само, че той може да се закупи при планиран престой над 2 нощувки.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.