fbpx

Празниците на изкуствата Аполония през 2014 ще празнуват своя тридесети рожден ден

Празниците на изкуствата Аполония през 2014 ще празнуват своя тридесети рожден ден

През 2014 един от най-значимите културни форуми в България – Аполония ще отпразнува своя 30-ти рожден ден. Вече 30 години Празниците на изкуствата Аполония, провеждани в черноморския град Созопол, продължават да радват с премиерите и с върховете в българската култура.

Sozopol

Sozopol

Първото издание на фестивала се състои на 1 септември 1984 г. по инициатива на летуващи в Созопол музиканти, художници, театрали, кинематографисти, писатели и журналисти. По традиция форумът среща големите български артисти с новите поколения творци и дарява публиката с вълнуващи преживявания на созополския бряг. През 2014 фестивалът ще се проведе от 28 август до 6 септември. Добре дошли в Созопол през юбилейната за Аполония 2014 година! Резервация и настаняване в хотели в Созопол

Post Tags
Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.