fbpx
 

Аквапаркът с най-дългите пързалки на Балканите отвори врати в Поморие

Аквапаркът с най-дългите пързалки на Балканския полуостров отвори врати в Поморие. Всяко от двете съоръжения-рекордьори е с дължина от по 150 метра. Общата дължина на 32-та вида различни пързалки в Сънсет Аквапарк е 1 120 метра. Можеже да се забавлявате на Мини махало, Камикадзе, Свободно падане, Туистър, Без гравитация, Лудо спускане, Тунел Тайфун, Екстрийм  и много други.

 

aqua-park-longest-slides-pomorie

 

Аквапаркът в Поморие е разположен само на 150 метра от хотелския комплекс Сънсет Ризорт.  Разпростира се на площ от 25 000 кв. м. Посетителите могат да избират между различни зони за забавление и релакс. Пързалките са с различна степен на трудност. Предвидена е и зона специално за деца. В нея малчуганите могат да се радват на водните атракции и да играят на различни игри. Зелените зони пък ще ви позволят да релаксирате спокойно и да съберете тен.

 

aqua-park-longest-slides-pomorie

 

Всеки ден в Сънсет Аквапарк професионални аниматори и гост артисти изнасят различни представления и организират състезания и игри за малки и големи. Билетът за вход до развлеченията струва 40 лева за възрастни.  Децата и хората на възраст над 60 г. влизат в аквапарка на половин цена и срещу 20 лева могат дас е отдадат на най-различни забавления през целия ден.

Резервирайте хотели в Поморие 

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.