fbpx

Аквапарк Аквамания – най-новото развлечение на Албена

Аквапарк „Аквамания“ – най-новото развлечение на Албена

Аквапарковете в България ще се увеличат с още един. През юни месец 2014 година ще бъде окончателно завършен „Аквамания“, който ще бъде разположен на територия от около 40 000 кв.м. между Вариете театър „Албена“ и хотел „Ралица“.

Инвестицията за първия етап е в размер на 10 млн. лева, с което „Албена“ АД отново затвърждава позицията и желанието си да предлага на своите туристи огромно разнообразие от качествени услуги.

Аквапаркът ще е единствен по рода си в България, ще предлага най-висококачествени съоръжения и пързалки, произведени в Канада, които ще са подходящи за деца и възрастни.

Гостите на хотелите с марка Primasol, както и тези, които ще отсядат във вили Вита Парк и хотел Вита Парк, ще получават като бонус безплатен вход за аквапарка. При възможност ще им се предоставя и безплатно ползване на пързалки, басейни, чадъри и шезлонги.

Почивка в България, Албена

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.