fbpx
 

Аквапарк Нептун край Равадиново отваря на 25 юни с 50 на сто намаление на цените

На 25 юни щур купон и много изненади очакват любителите на водните забавления в най-добрия аквапарка у нас – „Нептун“ край созополското село Равадиново. Комплексът се намира непосредствено до най-посещаваната туристическа атракция в България – Замъкът „Влюбен във вятъра“. Всички посетители през първия работен ден на аквапарка за това лято ще получат отстъпка от 50 цената на целодневните билети, но само ако ги закупят на място.

През целия летен сезон можете да се възползвате от намаление в размер на 5 на сто от всички билети, които са закупени онлайн през сайта на аквапарк „Нептун“ – https://aquaparkneptun.com/bg/reservations/ . Целедневният билет от 10 до 18 часа струва 45 лева за всички, които са с ръст над 1,30 метра, 27 лева за всички с ръст между 90 см и 1,30 м и безплатно за всички с ръст под 90 см. Цените на полудневните билети са съответно – 35 лева, 20 лева и безплатен, като отново можете да ги закупите с 5 на сто отстъпка през сайта на „Нептун“. Имайте предвид, че на касите се приемат онлайн билети, които са закупени до 23:59 минути на предходния ден. Тоест ако искате да ползвате намалението трябва да си купите билет най-късно в деня преди посещение на атракцията.

В цената на входния билет са включени ползването на всички водни атракциони, съблекални, тоалетни и душове, безплатен чадър и шезлонг, както и надуваеми рингове. Освен това имате и валидна застраховка злополука и ползвате безплатен паркинг. Всички храни и напитки, както и допълнителни услуги на територия на комплекса се заплащат извън стойността на билета.

Многобройните водни пързалки и най-големият и безопасен детски Пратер в страната са разположени на 50 000 кв. м. сред зелени площи и обширни пространства със заведения за хранене, барове, зони за релакс и допълнителни услуги правят аквапарк „Нептун“ предпочитано място за забавление през горещите летни месеци. Многобройните ни спасители, любезен персонал и детските пързалки с водно спиране, гарантират безопасността на Вашите деца и Ви дават възможност да се насладите на пълен релакс с коктейл в ръка.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.