fbpx
 

АКВАПАРК SOL NESSEBAR RESORT – ВОДНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

АКВАПАРК SOL NESSEBAR RESORT –  ВОДНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Лято 2015 ще изненада гостите на комплекс SOL NESSEBAR RESORT с множестово допълнителни услуги, между които нов семеен Аквапарк. Той е разположен сред парковата зона на комплекса, като предлага разнообразие от 5 различни водни пързалки и 3 басейнa.
За един незабравим и изпълнен със забавления ден допринасят следните атракции:
Боди слайд
Благодарение на начупената си форма и дължина от цели 125 м, Боди слайд предлага екстеремно спускане, което любителите на силни усещания не бива да пропускат!
Фрийфол
Високоскоростна пързалка, с която ще изживеете едно от най-вълнуващаите приключения. Готови ли сте да разпуснете истински? Изпитайте вълнението от чувството за безтегловност с Фрийфол!
Акватюб
66 м скорост и емоция, които ще накарат адреналина ви да закипи. Ако искате да усетите „бързо и яростно“ спускане, изберете Акватюб.
Спейсхол
Тази 50-метрова пързалка ще ви остави „без дъх“. Засилвайки последователно адреналина ви на 3 нива, Спейсхол ви завърта с центробежна сила и ви „изстрелва” под висока скорост в басейна.
Турболенс
Екстремна атракция с дължина 63 м, предлагаща пързалки с различен наклон и усещане за шеметно спускане, което няма да забравите.
Рапид ривър
Тази уникална атракция е разположена в близост до хотел SOL Nesseba Bay, отделно от основния Аквапарк. Пътят и се извива по склона над плажните тераси на комплекса и завършва в специално направен за целта басейн, сред сянаката на боровата горичка. Предлагаща незабравимо водно пътешествие за цялото семейство, Рапид ривър е перфектен начин да разпуснеш адреналина след дълъг ден в парка.
Аквапаркът е отворен от началото на Юни до средата на Септември 2015, в зависимост от метеорологичните условия.
Достъпен за всички гости на комплекс SOL NESSEBAR RESORT. Включен в All Inclusive програмата.
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.