fbpx
 

Хотел Арте във Велинград е номиниран за Балканска награда за спа

Петзвездният Арте Спа и Парк хотел във Велинград е номиниран за отличие от Балканската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БАХА/  за най-добър спа хотел на Балканите. За номинацията съобщи председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и почетен председател на БАХА Благой Рагин. Ако родният хотел се пребори с конкуренцията ще получи приза на официална церемония през 2018 г.

Гостите на признатия за Балканска спа столица Велинград вече се убедиха, че съчетанието между петзвездния лукс, лечебната сила на минералната вода, изкуството и планината може да е хармонично. За да се уверите и вие –  подарете си почивка в новото бижу на курорта – Арте Спа и Парк Хотел. Още първите крачки на входа му ще ви убедят, че мястото е изпипано до всеки детайл и направено с вкус и мисъл за клиентите. Целият хотел е решен в естестевни материали и основно дърво, което придава на лукса домашен уют.

Почитателите на изкуството имат и още една причина да посетят новият лидер в туризма. На всеки два месеца в хотела ще гостува нова изложба на бълграски творец. Първи честта да покаже авангардните си картини в Арте Спа и Парк хотел има художникът Васил Тенев. Творбите му, които съчетават фотография, метал, дърво, платно, се вписват в интериора на хотела и го превръщат в своеобразна галерия.

Изложбата на Тенев бе открита официално в присъствието на председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, бизнес-семейството Енчо Косев и Мая Цакова, туроператори, представители на медиите, галеристи и хора на изкуството.  Всяка от творбите може да бъде закупена.

„Красотата е навсякъде, открийте я чрез сетивата си“ , призовават домакините в хотела. А съчетанието на чист планински йонизиран въздух, лечебните качества на минералната вода, която лекува аспираторни заболявания, изглажда бръчки и подмладява, вкусните ястия в ресторанта, за качеството на които постоянно следи главния готвач, както и уникалните разкрасителни и релаксиращи процедури в спа центъра, ще ви убедят, че хотел Арте Спа и Парк е вашето място за почивка.

Post Tags
Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.