fbpx
 

Есенна оферта за златната възраст в спа хотел Азалия

Ако искате да хванете последните слънчеви лъчи край морето и да се насладите на спа релакс или балнеолечени, можете да се възползвате от отстъпките за месец октомври на балнео и спа хотел Азалия в курорта Св. Св. Константин и Елена.

hotel azalia

За всички в златната възраст 55 плюс и техните приятели в хотела предлагат изгодни оферти по систевата all inclusive ultra plus. Цената за черидневна ваканция на човек в двойна стая ще ви излезе 256 лева. В нея се включва настаняване, храна, напитки, ползването на басейните в хотела, на спа центъра с парна баня и сауна, както и на фитнес центъра.

hotel azalia

Можете да позвате и една процедура в спа центъра на хотела, като освен това имате и намаление при резервиране на допълнителни такива. Ако искате да се възползвате от четиридневен пакет на човек в единична стая това ще ви струва 353 лева. При петдневен пакет на човек в двойна стая цената е 320 лева на човек, а в единична стая за същия период цената е 441 лева за времето на престоя.

hotel azalia
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.