fbpx
 

Награди за отличниците в туризма на изложението Ваканция и Спа

Награди ще получат отличниците в туристическия сектор. Призовете ще бъдат определени след заседание на жури с професионалисти от бранша. От организаторите на изложението са предвидили различни категории. В конкурса ще бъдат отличени туроператор за входящ и изходящ туризъм, иновационен, еко и благотворителен проект, за активно популяризиране на туристиеческа дестинация и за ефективен туристически маркетинг.

Ще бъдат връчени и призове за представяне по време на борсата. Освен традиционната за най-приветлива и красива усмивка, изложители ще бъдат наградени за професионално представяне на интегриран туристически продукт, иновативно представяне на туристическа дестинация, актуална дискусия в съпътстващата програма и за най-добре бизнес ориентиран щанд.

Изложението „Ваканция и спа“ през 2018-та година ще се проведе от 14-ти до 16-ти февруари в Интер Експо Център в София. Първият ден от изложението може да бъде посетен само от професионалисти и представители на медиите, а през останалото време щандовете и техните оферти ще са достъпни и за потенциални клиенти.

Традиционно отстъпки за ранни записвания за далечни пътувания и морски ваканции предлагат по време на изложението. През тази година официален партньор на форума е Сърбия. Ще бъдат представени и нови онлайн решения за сектора. За първи път е заявено и участие от най-голямото сдружение на независимите туристически агенции в Европа. В съпътстващата програма са предвидени прожекции на туристически фирми и изложби. Естествено няма да липсват и томболи с награди почивки за посетителите.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.