fbpx
 

Балканско веселие се вихри в Сандански

Фестивал с балканска музика и кухня ще се вихри в Сандански между 5-ти и 8-ми юли, а входът за всички концерти и прояви е безплатен. Купонът ще започне още в 12.30 на 5-ти юли с кулинарно шоу. За гостите и жителите на града е предвиден танцов уъркшоп, последван от балканско DJ парти. Между 14 и 16 часа ще се проведе турнир по шах, табла и карти. Музикалната програма през първия ден на фестивала започва в 18 часа с изпълнения на детския танцов състав от село Склаве, последван от танцова формация „Хоуп“ и общинския духов оркестър.

Sandanski Signal

Официалното откриване на фестивала е от 18.50 часа. След това публиката ще веселят Ива и Велислава Костадинови, Дения Пенчева, Клавдия, Йорданис Агапитос от Гърция и рок група Сигнал. На 6-ти фестиалният ден отново започва от 11.30 часа с кулинарно шоу, танцов уъркшоп, DJ парти и турнир по табла, шах и карти. Концертите започват в 18 часа. Публиката ще може да се весели с изпълненията на общинския танцов състав „Празник“, танцова школа „Люнгов“, Илиана Катеринкина, Радостина Паньова, Нанси, Сашо Роман и Андреа.

Sandanski Signal Andrea

На 7-ми  и 8-ми юли между 12.30 и 16 часа ще се вихри балканско парти. В събота концертната програма включва фолклорни групи от село Струма, детски танцов състав „Звездица“, Ашли, Румяна Попова, Мира и Кеба. На 8-ми можете да чуете наживо ансанбъл „Китка шарена“, вокална група „Звънче“, ансанбъл „Никола Вапцаров“, дует Пирин, Сагата, Крум, Румина и Тони Стораро.

Sandanski Toni Storaro
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.