На 22-ли юли Банско става столица на Балканите

На 22-ли юли родният планински курорт Банско ще се превърне в столица на Балканите. Там ще се проведе един от концертите от съвместното лятно турне на музикални звезди от България и Македония под надслова One Love. Стартът на купона е от 18.30 часа, като по програма партито ще продължи поне до 1 часа след полунощ. Концертите са напълно безплатни за публиката, а сцената ще бъде издигната на централния площад в Банско – Никола Вапцаров.

one love slatkaristika

Сред участниците са Криско, Гери Никол, Абсурд, DJ Гоце, DJ Тони Зет и Сладкаристката. В шестчасовото шоу организаторите са подготвили и куп изненади за публиката. Банско ще е и единственият безплатен концерт от турнето. Музикалните звезди ще забавляват публиката в България на 17-ти август в Слънчев бряг, на 18-ти август във Варна, на 6-ти септември в Пловдив и на 7-ми октомври в София.

fireworks panagyurishte

Концертите в Македония ще се проведат на 26-ти юли в Охрид, на 27-ми юли в Струмица и на 30-ти септември в Скопие. Цената на билетите за концертите освен безплатния в Банско ще се движи в диапазона 20-50 лева. Идеята на концертите е да докажат, че любовта обединява. За първия концерт в Банско хотелите в курортния комплекс вече предлагат специални оферти. Какви са те можете да проверите на сайтовете на хотелите Банско Спа, Зара и Божур.

one love dj goce
Post Tags
Сподели статията
Автор

atanas_ktastev@dpbweb.com

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.