fbpx

Банско, номиниран за най-добър световен курорт

Банско, номиниран за най-добър световен курорт


Курорт Банско е номиран за участие в „World Ski Awards“, конкурс, който класира най-добрите световни курорти и е част от World Travel Awards – Оскарът на туристическата индустрия. В престижния конкурс са номинирани 21 държави, сред които са: Русия, Швеция, Австрия, Япония, Швейцария, Германия, Финландия. Комплексната оценка за най-добър курорт се набира сред професионалисти от цял свят в областта на зимните курорти и ски индустрията: туроператори, управляващи ски курорти, медийни експерти, туристи, както и всеки, който използва услугите, предлагащи се в зимните курорти.


В друга категория за най-добър ски курорт ще участват и други български курорти: Пампорово, Боровец и Витоша. За най-добър хотел в зимния курорт Банско са номинирани: Lucky Bansko, Kempinski Grand Arena, Premier Luxury Resort. В курорта Боровец съответно Festa Winter Palace, а на Пампорово хотел Orlovets.

Резервация хотели, Банско, България

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.