fbpx

Плажна библиотека в Албена

За първи по рода си път в България се открива плажна библиотека

Курортен комплекс „Албена“ предлага една  нова и интересна изненада на своите клиенти: плажна библиотека. Гостите ще могат да избират между 2000 заглавия на английски, руски, немски, френски, румънски и български език, докато почиват на плажа.

Откриването ще се състои на 2 юли. Всички книги ще са напълно безплатни, като организаторите ще разчитат и на своите читатели да попълват библиотеката като оставят прочетените вече книги.

Тематиката на заглавията, разбира се, отговаря на подходящото за плажа по-леко четиво: дамска проза, трилъри, криминалета или мемоари.

Българската проза е представена с изданието на Йовковата „Албена“ на 6 езика: български, руски, английски, немски, румънски и френски. Приятно четене, докато сте на почивка в България.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.