fbpx
 

Бирен фест се вихри във Варна до 7-ми октомври

Морската столица на България Варна в дните до 7-ми октомври ще се превърне и в столица на бирата. До тогава в черноморския град ще се проведе „Варна Октоберфест“. Посетителите ще могат да опитат над 500 вида бира от цял свят. Те ще се предлагат с немски вурстчета, родни кебапчета, стекове, брецели, индийски и японски специалитети.

beer

Входът на българския Октоберфест ще е безплатен. През седмицата павлионите, щандовете и бус-бара ще са  отворени от 14 до 22 часа, а през уикена от 10 до 23 часа.

beer

Програмата предвижда и разнообразни концерти всяка вечер. Варненци и гостите на града ще могат да чуят изпълненията на Буги Барабата и неговия бенд, Лео и Играта, Стоян Роянов–Я-я, германската хип-хоп група Down Low, Петя Алекса, Севи, , Echoo-Balkan Samba, Action & Fire и DJ Mitakis.

beer
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.