fbpx
 

Бирен фест с много музика започва в Пловдив

Ако искате да дегустирате десетки видове бири от цял свят и да се насладите на невероятен купон, непременно посетете Пловдив между 6 и 10 сетември. Тогава в бъдещия европейски град на културата ще се проведе Plovdiv Beer Fest.  Мястото на купона е Младежкият хълм.

Освен бира по време на феста ще можете да опитате и над 250 вида пенливо вино от цял свят. Естествено едно парти не може без подходящата музика. На 6-ти септември музикалната програма ще открият Замунда Банана Бенд. За 7-ми е предвиден трибют Tower of power. Феновете на Нирвана ще видят любимата си група възкръстнала в трибют посветен на хитовата банда. За публиката докрай ще се раздадат Никола Джоков, Виктор Стамболов, Ангел Дюлгеров и Стойко Милев.

Не по-малко уважение ще бъде отдадено на 8-ми септември на песните на една друга култова световна група – Pink Floyd. За това да пресъздадат максимално добре хитовете на бандата ще се погрижат Димитър Гюров, Николета Русева, Пламен Пенчев, Христо Иванов, Христо Лафчиев и Сребрин Балджиев.

Последната музикална вечер от фестивала ще бъде посветена на Джими Хендрикс. Дължимото ще му отдадат Румен Куртев, Христо Манчев и Крис Желев. Работното време на фестивала ще е от 11 до 23.30 часа. Входът е свободен, като напитките, които консумирате естествено се заплащат.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.