fbpx
 

Наградиха най-добрите авиокомпании в България

Най-добрите авиокомпании за България бях наградени на специална церемония на наградите Sky Awards 2017 в столичния хотел Маринела. Призове получиха различни превозвачи в 6 категории, а изборът бе направен чрез гласуване от клиенти и професионалисти от сектора. Най-голямата награда – за най-добрият авиопревозвач на годината в България, грабна германската Луфтханза. 

За най-добра авиокомпания на средни маршрути сред 23 други бе избрана България ер. За лидер сред превозвачите на дълги маршрути спечели Луфтханза в конкуренция с 15 други компании. Призът за най-добър нискотарифен превозвач получи УизЕър в битка с 4 други компании. С наградата Sky Offline бе отличена Емирейтс.

Любима авиокомпания в България според вота на потребителите е WizzAir. Turkish Airlines получи приза Sky Friend в конкуренция с 23 други авиокомпании. USIT Colors бе избран за Sky Agent на IATA. За Sky Awards са гласували 3026 пътници от 129 населени места в България и 8 страни в чужбина. Преди събитието бе организиран и съпътстващ форум Skay Forum, организираk от APG Bulgaria, с подкрепата на Международна асоциация за въздушен транспорт /IATA – International Air Transport Association/.

Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.