fbpx

Вело парк Пампорово открива сезон 2013

Вело парк Пампорово открива сезон 2013

Безплатен лифт, няколко нови трасета и маршрути

На 15 юни официално се открива сезон 2013 за Вело парк Пампорово – една от водещите байк дестинации на Балканите. Тази година се предлагат много допълни трасета, които, в зависимост от своята трудност, са маркирани в зелено, синьо, червено и черно. Създателите на парка са се постарали да задоволят потребностите, както на абсолютно начинаещите байкъри, така и на професионалистите. Тези, които нямат собствени байкове или защитна екипировка – могат да наемат такива. Ако пък искате просто да се разходите се предлагат различни пешеходни маршрути.

През сезон 2013 Вело парк Пампорово ще домакинства две Международни състезания, които са част от програмата на Международния колоездачен съюз – UCI. Първото състезание е Pamporovo Bike Cup 2013, което ще се състои между 21.06 и 23.06.2013 година, а второто е: Balkan Bike Cup 2013 (13.09. – 15.09.2013), участието в което ще носи точки за световната ранг листа.

Вело парк Пампорово е една прекрасна лятна алтернатива за почивка в България!

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.