fbpx
 

Спестявате до 881 евро на човек с черен петък за круизите на Celestyal

Огромни намаления за над 90 плавания предлага круизната компания Celestyal, която е най-предпочитана от пътешествениците за круизи до гръцките острови и Източното Средиземноморие. Отстъпките на компанията за традиционния ден на намаленията – Черен петък, достигат до 881 евро на човек.

Офертата Black Friday (“Черен петък“) е валидна от 14-ти ноември до 6-ти декември. От нея можете да се възползване по маршрута за тридневния круиз  Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Сега можете да изберете пътуване през март, април, май, октомври и ноември 2023 г. на цени за за “Черен петък“, които започват от 299 евро на човек, като отстъпката в този случай е  461 евро на човек.

Цените за четиридневния маршрут Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини започват от 399 евро на човек, като с тази оферта спестявате доста повече отколкото ще платите, тъй като намалението е 571 евро на човек. Плаванията са през март, април, май, юли, август, октомври и ноември 2023 г.

Седемдневната екскурзия Идилична Егея се предлага на цена от 599 евро, като за този маршрут отстъпката е цели 881 евро на човек . Корабът тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април, май, юли и август 2023 г.

Всички цените са само за билета за круиза и включват хранене и избрани напитки, развлечения на борда, разнообразни ежедневни занимания, пристанищни такси и бакшиши, както и отстъпка от 75 евро за предварително запазени екскурзии на брега.

За „Черен петък“ Celestyal предлага още по-невероятна цена за семейства – безплатни места за деца на всички горепосочени плавания. Офертата включва 100% отстъпка от цената на круиза за до две деца на възраст до 11 години, които споделят една и съща каюта с двама възрастни. Пристанищните такси се заплащат допълнително.

За повече информация, посетете https://celestyal.com/en-cy/

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.