fbpx
 

Сериозен интерес към проектите на туроператора Бохемия на международното туристическо изложение ITB China

Сериозен интерес предизвика участието на  туроператора Бохемия на международното туристическо изложение ITB China, което се провежда от 27 до 29 май в мегаполиса Шанхай. Китайските туристи имат огромен интерес към културни маршрути в Европа и по-специално в страните от Балканския полуостров, обясни за travelbulgarianews.bg управителят на компанията проф. Байко Байков.

bohemia itb china

Проектът Discover Europe на Бохемия е създаден именно с цел да отговори на тези търсения. Вече са проведени и първите десетки срещи и са сключени контракти за сътрудничество с водещи китайски партньори, допълни Байков.

Изложението ITB China е водещото B2B-Exclusive търговско изложение, фокусирано върху китайския туристически пазар. По време на форума в Шанхай си дават среща подбрани купувачи и професионалисти от туристическата индустрия от цял свят. През тази година страна-партньор на изложението е Малдивите.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.