fbpx
 

Резервирате почивка на Карибите, в последния момент научавате до къде летите

Необичайна оферта предлага британският туроператор Virgin Atlantic Holidays, за да избегне рисковете от налагане на карантини в последния момент заради разпространението на Covid-19. Клиентите им, които искат да си починат и съберат тен през зимата ще могат да резервират ваканция до Карибите, а чак в последния момент да научат до коя дестинация реално ще летят.

Според късмета им те могат да се озоват по време на ваканцията в Барбадос, Антигуа, Гренада или Тобаго, в зависимост от това кои острови остават в списъка за безопасно пътуване във Великобритания. От компанията имат намерение да добавят към възможностите и Ямайка, където се отчита намаляване на заразените с коронавируса.

Клиентите ще бъдат уведомявани за това до коя дестинация ще пътуват и подробности за почивката две седмици преди датата на заминаване. Преди години подобна схема на пътуване предлагаше и български туроператор. Тогава клиентите резервираха едноседмична почивка на море в Европа на по-ниска цена, а в последния момент разбираха дали летят за Испания, Португалия или друга държава. От Комисията за защита на потребителите обаче счетоха подобни оферти за подвеждащи за клиента, тъй като нямал яснота първоначално за какво си дава парите и ги спряха.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.