fbpx
 

Резервираме над 150 хотела в България през ново мобилно приложение

Над 150 хотела в България и Македония можете да резервирате по всяко време, ако инсталирате на телефона си новата апликация Bulgaria Hotels. Приложението позволява да търсите по дестинации, както и според периода. Може да филтрира и единствено хотелите, в които има свободни места. Апликацията към момента може да се изтегли от магазина Google Play

В приложението ще се отразяват и актуални оферти като по-евтини предложения за ранни резервации, за ваканции, платени в последната минута, както и промоциите за определени периоди. Така само с няколко клика ще можете да намерите най-подходящото място за настаняване за вас в България.

Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.