fbpx
 

Резервирайте билет за Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново през сайта му

Билет за посещение на замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново вече можете да закупите и от обновения сайт на най-посещаваната българска атракция – https://zamaka.bg/bg/ . Предимството е, че това ще ви отнеме само минута, няма да чакате на опашка за влизане в забележителността и съвсем лесно ще можете да сметнете целия си бюджет за посещение с включените отстъпки за деца, семейни и групови посещения.

За улеснение на клиентите закупените билети могат да се използват в срок от един месец. След плащане онлайн получавате билета си по мейл с идентификационен номер. Цената за посещението на един човек е 20 лева или 10 евро, за дете на възраст между 7 и 12 години – 10 лева или 5 евро, за дете между 12 и 18 години – 15 лева или 7,5 евро. Семейният билет за двама възрастни с две деца струва 56 лева или 28 евро, става ясно от сайта на Замъка.

Освен новата услуга от сайта можете да закупите и допълнителни услуги като възможността да гледате мачовете от Световното първенство по футбол в Сочи на голям екран в приказната атмосфера на Замъка. На сайта на забележителността вече ще можете да се запознаете и с предстоящите събития, на които атракциона ще е домакин, както и с новини, свързани с „Влюбен във вятъра“. Както и да видите какво точно можете да разгледате в Замъка и да се насладите на снимки от приказното място.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.