fbpx
 

Черен петък в хотел Ботаника в Сандански, намаления до 30 на сто

Делнични дни – 30%
Коледа – 15%
Уикенд -15%

 

Резервации

От отстъпки от 15 до 30 на сто можете да се възползвате, ако резервирате ваканция в хотел Ботаника, Сандански до края на седмицата. Офертата за Черен петък е валидна от 25 ноември до 29 ноември 2019 г. включително. Намаление от 30 ще получите за всички резервирани почивки през седмични дни в реновирания семеен хотел, който се намира в непосредствена близост до 5-звездния спа хотел „Медите“ и е известен със зеленината и мнообразието от растителни видове, които можете да разгледате в непосредствена близост. Както и с невероятната си панорама към град Сандански.

BotanikaHotel_Sandanski-2

При плащане до края на тази седмица можете да закупите и значително по-евтино пакет за празнуване на Коледа в хотел Ботаника. Така веселбата ще ви излезе с 15 на сто по-изгодно. В оферта за Коледа освен съответния брой  със закуски са включени още  безплатен паркинг, празнична програма, застраховка и туристическа такса. С 15% по-евтино ще платите и по време на промоцията за черния петък за уикенд пакети.

BotanikaHotel_Sandanski-2

Повече за офертите и за реновирания хотел и неговите апартаменти можете да научите на официалния сайт на хотел Ботаника – https://botanicasandanski.com/ . През сайта можете да резервирате и платите вашата ваканция директно, без посредници и допълнителни комисионни.

BotanikaHotel_Sandanski-2
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.