fbpx

Ново предложение от КИТТ за сезон ‘Лято 2012’ – хотелски комплекс „Чорбаджи Петкови ханове“

Ново предложение от КИТТ за сезон ‘Лято 2012’ – хотелски комплекс „Чорбаджи Петкови ханове“

Комплекс "Хановете" - Обзор

Комплекс "Хановете" - Обзор

Хотелски комплекс „Чорбаджи Петкови ханове“ е разположен в гр.Обзор сред собствен парк от 4000 кв метра. Намира се  на 380 метра от плажната ивица и на 5 минути от центъра и автогарата.

Комплексът отваря врати за първи сезон и разполага с две основни сгради с 17 двойни стаи и един апартамент, 5 самостоятелни къщи за по трима човека. На разположение на гостите е басейн със секции за децa и възрастни, бар към басейна и отличен ресторант.

„Чорбаджи Петкови ханове“ е изграден в стар български стил. Обзавеждането на стаите за гости напомня за старите български традиции, като едновременно с това се характеризира и с необходимия лукс, който създава на гостите комфортни условия за пълноценна почивка.

Насладете се на незабравима почивка в хотелски комплекс „Чорбаджи Петкови ханове“!

Резервация и настаняване в хотел „Чорбаджи Петкови ханове“

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.