fbpx

БСБСПА участва в 4-тия Московски конгрес по медицински и оздравителен туризъм

БСБСПА участва в 4-тия Московски конгрес по медицински и оздравителен туризъм

Български съюз по балнеология и спа туризъм (БСБСПА) ще вземе участие в 4-тия Конгрес по медицински и оздравителен туризъм, който ще се проведе в Москва по време на международното туристическо изложение МИТТ. Московският конгрес е с дългогодишна история и с безупречна репутация, това е едно от най-авторитетните събития в сферата на отрасъла.

В рамките на форума БСБСПА ще направи презентация на тема: „България, страна на здравето – курорти, хотели, програми”, в която ще бъдат представени възможностите за медицински и оздравителен туризъм, а така също ще се акцентира и върху конкретни програми.
В презентацията ще бъде включена и туроператорска фирма  КИТТ, която работи активно в направление СПА почивки и балнеолечение в България.
БСБСПА ще участва в конгреса и чрез деск, на който нейните членове ще имат възможността да разпространяват свои рекламни материали.

България - страна на здравето

България - страна на здравето

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.