fbpx
 

България се рекламира в Париж

Възможностите за културен и конгресен туризъм в България ще бъдат представени на изложение в Париж. „В сърцето на Балканите“ ще се проведе от 20 до 23 април в Le Palais des Congres de Paris във френската столица.  Организатор на събитието е Националния Дворец на културата. Участниците ще бъдат общини, държавни институции и браншови организации, като по време на панаира е предвидена и културна сцена.

Изложението ще се проведе в един от най-посещаваните конгресни центрове в Париж, който годишно има вад 10 милиона посетители.  Не е случайно и заглавието на форума, което препраща към регион Балканите. Именно от регионални пакети все повече се интересуват туристите от далечни дестинации, така че страната ни би могла да се позиционира като организатор на подобни марщрути.

Почивки в България
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.