fbpx

България – домакин на 18-ти годишен конгрес на Европейската СПА асоциация през 2013

България – домакин на 18-ти годишен конгрес на Европейската СПА асоциация през 2013

В периода 14–17 май 2013г. в гр. Поморие ще се проведе 18-тият Годишен конгрес на Европейската СПА асоциация ESPA.  Български съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA) е представител и единствен член на България в ESPA от 2007 г. На проведения тази година 17-ти конгрес на ESPA в Латвия BUBSPA заяви кандидатурата на страната ни за домакин на

конгреса през 2013 г. и представи гр. Поморие като място за неговото провеждане.

Европейската СПА асоциация обединява националните организации на държавите членки в Европейския съюз и работи за популяризиране на спа туризма както в Европа, така и в света.

На конгреса в България ще присъстват представители на всички организации, членове на ESPA, както и водещи световни специалисти в областта. Събитието ще насочи вниманието на Европа към България като дестинация, предлагаща целогодишен висококачествен и конкурентен балнео-спа и уелнес туристически продукт.

Поморие

Поморие

Резервация и настаняване в хотели в Поморие

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.