fbpx
 

Рекламираме се в Германия като сигурна дестинация

България се рекламира като сигурна и безопасна дестинация в Германия чрез над 300 туристически бюра, 27 специализирани медии и 77 туроператора. Това съобщиха от Министерство на туризма. Информацията е разпространена и чрез най-големите и важни за България на германския пазар туроператори като DERTOURlSTIK, TUl, Schauinslandreisen и др. Популяризирането на страната ни става благодарение на сътрудничеството между Министерството на туризма и Германо-Българската индустриално-търговска камара.

Информацията за мерките, които са предприети у нас за гарантиране здравето и безопасността на туристите са част от промоционалната кампания на страната ни за привличане на повече чужди гости за летния сезон.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.