fbpx
 

България бе представена на международното туристическо изложение в Саудитска Арабия

Българският замък „Влюбен във вятъра“ представи  новосъздалият в замъка VIP Adventure Club по време на международното туристическо изложение в столицата на Саудитска Арабия Рияд.

Съчетаването на традиционният туризъм с алтернативните ловни и приключенски туристически услуги се оказа изключително атрактивно предложение за фирми и индивидуални клиенти не само от Саудитска Арабия, но и от региона. Българският щанд на архитекта и строителя на замъка Георги Тумпалов беше посетен от клиенти от почти всички арабски страни и многобройни гости от чужбина.

Събитието беше уважено и от официални правителствени лица на страната и посолството на България в Рияд.

Арабските традиции, екзотичните аромати, съвременни технологии, роботи говорещи на всички езици в света създадоха неповторима творческа атмосфера за участници и гости на събитието. Стандартът на живот и темповете на развитие на Саудитска Арабия много скоро ще превърнат тази малко позната за България страна в световен център на туризма и бизнеса.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.