fbpx

Български Лекарски Съюз предлага създаване на Балканска Медицинска Федерация

Български Лекарски Съюз предлага създаване на Балканска Медицинска Федерация

Български Лекарски Съюз предлага създаване на Балканска Медицинска Федерация. На събитието, което ще се проведе в курорт „Златни Пясъци“ в периода от 7 до 9 Юни 2013, са поканени всички балкански страни.

Admiral

Admiral

Мероприятията ще се проведат в Конферентен център на хотел „Адмирал“, к.к. „Златни пясъци“, като участниците ще бъдат настанени по специална оферта на база FВ:

Admiral 5* – Регистрационна форма за участници

При резервация на избрания от Вас хотел моля указвайте име и полетна информация, а така също посочете дали е необходим трансфер. По подразбиране трансферът за индивидуалните ни резервации през сайта се начислява на база индивидуален трансфер с лек автомобил (на цена 72 евро за целия автомобил, до трима човека включително). Резервации и плащания за настаняване в хотелите по специалната ни оферта се приемат най-късно до 5 Май 2013 година. Резервация и настаняване в хотели в България

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.