fbpx
 

Българин е единственият чужденец в икономическа програма за партньорство на Русия

Управителят на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново Янко Кръстев стана единственият доверителен партньор чужденец в програмата ОНД-МИР за икономическо партньорство.

Като посланник на историческия туризъм в ОНД Кръстев организира и проведе уникална по мащаб международна акция на културните и политически институции на 23 държави в Европа и Азия под обединяващата сила на кирилицата. Благодарение на неговите усилия и авторитет българските винопроизводители получиха и възможността да се върнат на традиционните си пазари от преди десетилетия – държавите от бившия СССР.

За следващата 2021 година е планиран и голям международен икономически и инвестиционен форум на ОНД с домакинството на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.

Фактът, че единствения чужденец в тази мощна организация е българин е сериозен сигнал към целият туристически бранш в началото на 2021 година и е ясен знак за ориентация и оздравяване на туристическите пазари.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.