fbpx
 

Българска суперкола вдига 300 километра в час

Ако видите моделът Sin R1 550 на улицата едва ли ще ви хрумне, че баровската кола е българско производство. Родният й дом обаче е Русе. Според избрания вариант мощността й е от 450 до 650 конски сили. С нея спокойно можете да вдигнете и 300 километра в час, ако трасето и вашите умения зад волана го позволяват. Според избрания модел ускорява за от 3 до 3,9 секунди до 100 километра в час.

Цената на возилото зависи от избраната мощност на двигателя. Sin R1 550 с мощност 450 конски сили е с 6,2 – литров атмосферен V8 двигател. Цената на автомобила, вдъхновен от спортните писти е 179 000 евро без ДДс. Ако изберете моделът с 550 конски сили и 7-литров атмосферен V8 двигател сумата нараства до 199 000 евро без ДДС. Най-скъп естествено е най-мощният модел с 650 конски сили и 6,2 литров двигател принудително пълнене със суперчардж v8. Цената за този автомобил е 218 000 евро.

Времето за доставяне на уникалната кола е 6 месеца след подписване на договора за покупка. А ако клиентът пожелае може да поръча екстри като лифтинг система, състезателни гуми и джанти, амортисьори OHLINS и седалки RECARO. Естествено цветът на автомобила също зависи от вкуса на клиента.

wWw.AutoDoc.Bg

Световната премиера на автомобила бе на най-голямото световно автоизложение в Женева. Колата бе представена и в княжество Монако на престижната сцена Top Marques Monaco 2017 по покана на организаторите. Събититео се провежда под патронажа на принца на княжеството Алберт II. Българската гордост бе представена и в комплекса „Созополис“ на бизнесмена Стефен Шарлопов.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.