fbpx
 

Купете си ръчно-направени бижута и сувенири от София диша

Всяка неделя през август имате шанса да си купите ръчно направени бижута, сувенири, чанти и най-разнообразни предмети на изкуството. За целта трябва да се присъедините към фестивала София диша. През тази година са сменени улиците, по които можете да се разхождате без да ви пречат коли и да се наслаждавате на пърформанси, представления, музикални изпълнения или просто да хапнете нещо вкусно и да пиете по бира.

На 7-ми август фестивалът ще окупира улица Иван Денкоглу в София. Ако пропуснете събитието, не се притеснявайте. Част от атмосферата можете да станете и на 14 август на ул. Московска, на 21-ви август на ул. Княз Александър I и на 28-ми август на бул. Александър Стамболийски.

Освен да си закупите нови арт предмети, по време на фестивала ще можете да вземе и участие в част от предвидените мероприятия. Например музикална инсталация от бирени бутилки ще чака кандидати за музикална слава, които да демонстрират таланта си. За най-добрите естествено ще има изненади. Предвидени са и спортна зона и такава за забавление на децата. Художник ще запечатва настроението на посетителите. Фотографски ъгъл пък ще ви предизвика да развихрите въображението си ида създадете артистична снимка. Предвидени са още прожекции на филми и участие на DJ.

Резервирайте хотели в София
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.