fbpx
 

Замъкът в Равадиново обявен за атракция номер 2 в Европа

Замъкът на „Влюбен във вятъра“ в Равадиново за втора поредна година е обявен за първи подгласник на победителя – Ирландски музей на миграцията. През годините първата награда са печелили безспорно познати атракциони, като Акропола в Атина, Гърция, Айфеловата кула в Париж, Франция, Окото на Лондон в британската столица, Музеят на Титаник в Белфаст, Ирландия.

Церемонията по награждаването тази година ще бъде в Русия, където българската атракция ще бъде представена със специална презентация насочена към гигантите на филмовата индустрия в света. Интерес към замъка като филмова локация проявиха вече са проявили продуцентски компании от Боливуд и филмовото студио Уолт Дисни. Досега атракцията е била фон за снимки на холивудската лента „Спящата красавица“, както и на редица музикални клипове. 

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.