fbpx
 

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново с поредна световна награда

Престижният международен конкурс International Travel Awards отличи родната туристическа атракция Замъкът„Влюбен във вятъра“ в Равадиново на бизнесмена Георги Тумпалов с наградата „Най-добър замък в Европа“ на пищна церемония в Дубай. Оценката на журито, както и проведеният одит от професионалисти в бранша изведоха българския замък на челно място в категорията.

Златната статуетка на българската забележителност бе връчена лично от емира на Дубай Мохамед Бин Рашид в присъствието на представители на Министерството на туризма на Обединените Арабски и лидери на международни организации от сектора на гостоприемството.

 

ravadinovo„Това е голяма чест за нас и признание за нашият десетилетен труд и усилия“, заяви собственикът и строител на замъка Георги Тумпалов. „Това е и чест за България, че не само участва в такова знаменателно за световния туризъм събитие, но и че печели признание и привлича повече туристи в България и на Балканите“, допълни Тумпалов, който е и архитект на Замъка.

ravadinovoТова е поредният приз в колекцията на забележителността. Неотдавна замък „Влюбен във вятъра“ спечели и отличието в категорията „Феноменална туристическа атракция“ на Тихоокеанската Туристическа Асоциация, което привлече вниманието към страната ни и атракцията на филмови компании от Боливуд, Индонезия и далечният изток.

 

ravadinovoЗлатната статуетка и почетните грамоти са изложени в изложбената галерия в Замъка „Влюбен във вятъра“. Както всяка година и през тази собственикът на атракцията Георги Тумпалов е подготвил за посетители нови попълнения към експозициите и украсата на най-посещаваната забележителност по родното Черноморие. Ако и вие искате да им се насладите можете да се възползвате и от отстъпката от 10 на сто за купуване на билети за замъка онлайн през сайта на атракцията – https://zamaka.bg/reservations/.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.